Over mij

Wie ben ik?

Inmiddels kan ik zeggen dat ik een vrouw van middelbare leeftijd ben, geboren op 15 november 1972. Sinds februari 2009 ben ik moeder van Bram en ook na mijn scheiding in 2016 nog altijd bonusmoeder van Nienke en Lotte. Bram en ik wonen in een leuke twee-onder-een-kap in het mooie dorp Beilen

Sinds ik aan het werk ben, ben ik mij aan het ontwikkelen. Van corporate antropoloog tot systemisch coach en opsteller. Ook heb ik al verschillende reiki opleidingen in mijn rugzak en daarnaast een hele lading aan levenservaring.

In 1996 begon ik als leerkracht op een basisschool en vanaf 2001 ben ik leidinggevende geweest. In de afgelopen tweeëntwintig jaren heb ik een ontwikkeling doorgemaakt van directeur van een basisschool, ambulante dienst en uiteindelijk geëindigd als regio directeur bij een landelijke onderwijs- en zorgorganisatie. Ik stuurde vijftien locaties en twintig directeuren aan

Alle facetten van het leidinggeven heb ik doorlopen en ken ik goed. Als systemisch coach, organisatieadviseur en interimmanager kan ik die ervaring goed inzetten. 

Waar sta ik in mijn kracht?

Een echte verbinder ben ik, werkend vanuit veiligheid en vertrouwen. Het prettigst voel ik mij wanneer ik een duizendpoot kan zijn, want afwisseling houdt me scherp. Heerlijk vind ik het om ongebaande paden te bewandelen. Ik onderzoek mogelijkheden en uitvoerbaarheid van (nieuwe) concepten. Daarbij zoek ik altijd naar passende oplossingen, rechtsom dan wel linksom.

“Vallen is niet zo erg, blijven liggen wel” is een belangrijk motto voor mij. Het heeft me
persoonlijk veel gebracht.

Positiviteit, doorzettingsvermogen en stressbestendigheid zijn kwaliteiten die ik bezit. Door
mijn open, enthousiasme en geïnteresseerde houding maak ik snel contact met mensen. Ik
kan goed luisteren en heb snel overzicht in wat er nodig is. Ik ben authentiek en blijf dicht bij mezelf. 

Van nature ben ik sensitief naar mens en organisatie. Daarnaast beschik ik over een
systemisch brein, dat op zoek gaat naar de patronen en systemische dynamieken.

In mijn vrije tijd

Elke dag probeer ik zeker een uur te wandelen en buiten te zijn, lekker mijn hoofd leeg te maken van alle drukte. Ook ga ik een aantal keren in de week naar yoga en de sportschool. Als kind schreef ik dagboeken vol en inmiddels heb ik mijn eerste boek geschreven en ben ik verslaafd aan het schrijven. Daarnaast mag ik ook graag boeken van andere schrijvers lezen.

Lees, kijk en luister...

Vragen?

Heb je een vraagstuk, gedoe of loop je met spoken in je hoofd, bel of mail mij gerust!